Direct la continutul paginii »

Top Diagnostics SRLIncepand din anul 1998, Top Diagnostics este unul dintre cei mai importanti distributori de aparatura si reactivi de laborator in Romania. D

e-a lungul celor 12 ani de activitate, compania evolueaza de la statutul de “distribuitor de produse de laborator”, catre cel de “furnizor de solutii pentru diagnosticul de laborator”


Divizia Solutii de Laborator furnizeaza echipamente, reactivi, consumabile si sisteme “premium” pentru diagnosticul in laboratorul clinic.

Testele si sistemele de diagnostic din portofoliu acopera nevoile laboratoarelor din spitalele publice si private, din centrele medicale si din laboratoarele independente, fiind in concordanta cu interesul financiar, social si strategic al acestora.

Biologia Moleculara include instrumente si teste cu sensibilitate extrem de ridicata care utilizeaza tehnologii ce le permit detectia directa a materialului genetic, identificand si cuantificand agentii patogeni mai precoce si mai specific decat testele imunologice.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Top Diagnostics SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Top Diagnostics SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Top Diagnostics SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

29.983