Direct la continutul paginii »

Laboratorul Central SRLS.C. Laboratorul Central S.A. are ca obiectiv oferirea catre beneficiari de incercari la nivelul calitativ al cerintelor acestora sau la nivelul celei mai adecvate metode sau tehnici pentru incercarea respectiva.

De-a lungul a peste 40 de ani de activitate,perfectionăndu-şi continuu specialiştii, acumavănd la conducere o echipă managerială nouă.

Specialistii S.C. Laboratorul Central S.A. folosind capacitatile de testare si analiza ale laboratoarelor de specialitate si colaborand cu institutele de invatamant superior si de proiectare se implica atat in rezolvarea problemelor complexe de asigurarea calitatii pe santierele de constructii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Laboratorul Central SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Laboratorul Central SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Laboratorul Central SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.545