Direct la continutul paginii »

Suprem Design SRLDatorită colaboratorilor noştri nu va trebui să contactaţi alte firme sau meseriaşi, ne vom ocupa noi de tot ce este necesar pentru o construcţie sau o amenajare interioară/exterioară de calitate.

Efectuăm lucrări complete de construcţii, respectiv amenajări interioare şi exterioare, implicându-ne până la cele mai mici detalii; specialitatea noastră fiind casele de lemn.

S.c. Suprem Design s.r.l. este o societate relativ tînără ce a luat fiinţă în anul 2008 fiind înregistrată la registrul comerţului cu numărul J12/3431

S.c. Suprem Design s.r.l. are ca obiect principal de activitate designul specializat care se regăseşte în codul caen la poziţia 4170 iar ca activităţi secundare avem autorizareContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Suprem Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Suprem Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Suprem Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.