Direct la continutul paginii »

Lider Project SRLStructura firmei permite elaborarea de documentatii tehnice complexe, derulate pe parcursul tuturor fazelor de proiectare.

S.C LIDER PROJECT S.R.L este o societate comerciala cu capital integral privat, infiintata in anul 2006, specializata in elaborarea studiilor, proiectelor si consultantei in domeniul lucrarilor instalatiilor in constructii si a lucrarilor tehnico-edilitare.

Avand in vedere experienta proiectantilor nostri, acumulata in elaborarea diverselor tipuri de proiecte, suntem increzatori ca vom venii in intampinarea dorintelor oricarui beneficiar cu un proiect complet, corect si realizat intr-un timp cat mai scurt.

Compania noastra ofera servicii de proiectare asistata pe calculator, respectiv consultanta pentru:
arhitecti
beneficiari
investitori
antreprenoriContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Lider Project SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Lider Project SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Lider Project SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.502