Direct la continutul paginii »

Arhi Art 2000 SRLIn ultimii 18 ani societatea a avut o bogata activitate legata de constructiile civile,locuinte, amenajari interioare, restaurari, consolidari si revitalizari de imobile valoroase din punct de vedere arhitectural, precum si proiectarea unor constructii cu functiuni speciale,hale de productie si/sau depozitare, showroom-uri auto sau pentru mobila,etc.

Cu un personal avand circa 30 ani experienta in proiectare de constructii civile, industriale, amenajari interioare si amenajarea teritoriului, iar in ultimii 18 ani aceasta a fost dublata si de o bogata experienta in executie.

In ultimii 8 ani societatea si-a diversificat activitatea in domenii de interes precum amenajarile interioare cu o zona speciala de mobilier pictat,si sustine prin sponsorizare actul de cultura prin organizarea unor expozitii de pictura, etc.)Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Arhi Art 2000 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Arhi Art 2000 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Arhi Art 2000 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.201