Direct la continutul paginii »

Heavy Projects SRLResponsabilitatea noastra este de a satisface pe deplin clientul, finalizand proiectul prin respectarea paramentrilor tehnici proiectati, a previziunilor financiare si a calendarului de executie.

Heavy Projects va pune la dispozitie servicii concepute special pentru a va ajuta in dezvoltarea proiectelor dv imobiliare.

Cunostintele de specialitate pe care le detinem ne dau posibilitatea de a ne sustine clientii pentru a deveni competitivi si de a-si spori profitabilitatea.

Ne adresam si investitorilor care sunt in situatii delicate in ceea ce priveste proiectele incepute dar nefinalizate, oferindu-le suport pentru a revini in planul de executie atat din punct de vedere financiar dar si din punct de vedere al termenelor de executie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Heavy Projects SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Heavy Projects SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Heavy Projects SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.341