Direct la continutul paginii »

Cimam SRLFilozofia ce sta la baza succesului nostru consta in realizarea eficienta a unor sisteme structurale moderne, care sa corespunda atât din punct de vedere structural cat si arhitectural, asigurând o calitate sporita a construcţiei si reducerea cheltuielilor din faza iniţiala dar si a celor pe termen lung.

Obiectul principal de activitate al firmei este reprezentat de proiectarea structurilor metalice pentru clădiri cu diverse destinaţii: civile, industriale, agricole, comerciale, administrative, de agrement.

SC CIMAM SRL a fost înfiinţată in anul 2005, pe baza experienţei acumulate in domeniu, in anii anteriori, activând cu precădere in domeniul proiectării structurilor metalice si a infrastructurii acestora.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cimam SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cimam SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cimam SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.523