Direct la continutul paginii »

Escalia Craus SRLManagementul Escalia Craus adept al principiului conform caruia oamenii reprezinta existenta unei organizatii, iar implicarea lor totala face posibila utilizarea aptitudinilor lor in folosul organizatiei.

Colectivul de proiectare este format din specialisti din diverse domenii de activitate si ca atare proiectele pe specialitati se elaboreaza integral in cadrul firmei. Echipa este formata din 26 de ingineri proiectanti.

Obiectul de activitate al societatii este proiectarea de constructii, instalatii, echipamente si retele pentru infrastructura edilitara, consultanta si asistenta tehnica, inginerie pentru tratarea si epurarea apelor.

Echipa este formata din 26 de ingineri proiectanti.
Totodata, beneficiem de colaborarea cu o serie de parteneri de afaceri, din domenii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Escalia Craus SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Escalia Craus SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Escalia Craus SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.426