Direct la continutul paginii »

Color Print SRLPrin serviciile oferite, încercam să obţinem respectul pe care îl acordam noi înşine clienţilor noştri.

Produsele realizate de societatea noastră ating standardele de calitate europene la costuri scăzute.

Cu o experienţa de 15 ani de activitate şi responsabilitate faţă de fiecare lucrare în parte vă oferim servicii de tipografie de calitate.

Brosuri:

Se pot tipari pe mai multe tipuri de hartie. Copertile pot fi subtiri de 90 g/mp sau groase, de pana la 300 g/mp, din hartie ofset, dublu cretata (lucioasa sau mata).

Paginile se tiparesc pe hartie offset, dublu cretata (lucioasa sau mata) cu un gramaj cuprins între 60 g/mp şi 160 g/mp.

Acestea sunt caracteristicile cele mai des solicitate de clientii nostri dar exista si multe alte optiuni pe care le putem satisface.

Promovăm o relaţie bazată pe respect onestitate şi corectitudine, soluţiile oferite de noi contribuind la succesul afacerii tale si implicit la succesul nostru.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Color Print SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Color Print SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Color Print SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.826