Direct la continutul paginii »

Scorus Impex SRLfiintata in anul 1993, Scorus Impex S.R.L. este situata in Brasov, judetul Brasov.

Compania SC Scorus Impex S.R.L. va pune la dispozitie servicii tipografice, carti, reviste, pliante de prezentare in industria hoteliera. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania.

Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil.

Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. SC SCORUS IMPEX S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatitin fata provocarilor.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Scorus Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Scorus Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Scorus Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.195