Direct la continutul paginii »

Lecarro Automobile SRLLecarro Automobile, infiintata in 2004, este o companie ce are ca principala activitate importul de automobile. Peste 1500 de autoturisme vandute este numarul ce denota calitatea activitatii si a serviciilor noastre

Numarul de kilometri reali, calitatea automobilelor, precum si o garantie de 24 luni sunt numai cateva din certitudinile pe care compania noastra le ofera clientilor.

In colaborare cu Vb Leasing, TBI Leasing si BT Leasing punem la dispozitia clientilor un sistem de vanzari specializat pentru persoane fizice si juridice.

Clientii au acces la un istoric-service complet al masinii, la cartea service ce provine de la producatori si de documentatia necesara pentru incheierea actelor de inmatriculare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Lecarro Automobile SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Lecarro Automobile SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Lecarro Automobile SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.910