Direct la continutul paginii »

Hyva Romania SRLCompania este angajata in dezvoltarea, productia, marketingul si distributia de componente pentru vehicule comerciale.

Ca furnizor, Hyva ofera o gama larga de produse si componente, majoritatea din domeniul sistemelor de incarcare si descarcare hidraulice de pe camioane si semi-remorci pentru industria de transporturi, pentru aplicatii on- si off-road.

- Cilindrii frontali telescopici pentru basculare pentru camioane si semi-remorci;
- O gama larga de cilindrii de basculare pe trei parti;
- Macarale fixe si cu role

Hyva este de asemenea un jucator important in productia si distribuirea de echipamente compactoare si de colectare a deseurilor pentru industria de mediu.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Hyva Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Hyva Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Hyva Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.264