Direct la continutul paginii »

Ernestin Impex SRLÎn anul 1924 GARAI ŞTEFAN înfiinţeazã o micã firmã de familie, care a desfãşurat activitãţi de prestãri servicii în domeniul mãsurilor şi greutãţilor.

După 1991, în cadrul laboratorului de metrologie s-au dezvoltat activităţi şi în alte domenii de măsurare: volume şi mãrimi fizico-chimice

În prezent S.C. ERNESTIN IMPEX SRL este şi importator de mijloace de mãsurare şi produse conexe.

S.C. Ernestin Impex SRL Arad este firma specializata in domeniul metrologiei, executand lucrari de reparatii si verificari metrologice.

Laboratorul de metrologie dispune de o dotare deosebita care asigura un nivel ridicat al calitatii serviciilor prestate:

- mase etalon- clasa de precizie E2, F2 si M1
- balante etalon de 200g, 2 kg si 20 kg
- manometre etalon clasa 0,15
- vase etalon 1...500 LContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ernestin Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ernestin Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ernestin Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.