Direct la continutul paginii »

G.b.t. Impex SRLÎncepând cu anul 2008, G.B.T. şi-a diversificat oferta de produse, devenind reprezentant exclusiv în România al companiei RHEWA – Germania, producator recunoscut pentru calitatea şi diversitatea sistemelor sale de cântărire.

Colaborând cu firme de renume internaţional în domeniu, încă de la început am putut oferi, pentru toate tipurile de sisteme de cântărire, o gamă completă de servicii: proiectare, execuţie, montaj, punere în funcţiune, suport tehnic, mentenanţă.

Cântarele comercializate de firma noastra, acoperă o arie larga de aplicaţii industriale şi nu numai, având astfel posibilitatea să răspundem oricărei necesităţi a clienţilor nostri, în materie de cântărire.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale G.b.t. Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre G.b.t. Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii G.b.t. Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.511