Direct la continutul paginii »

Accept Software SRLGestiune si contabilitate:

Programul permite introducerea documentelor primare si listarea centralizatoarelor periodice, balante, jurnale cumparari si vinzari, urmarire furnizori si facturare

Gestiune Lapte:

Programul ofera posibilitatea generarii declaratiilor la DACL (p10c1a, p10c1b, p10r1, etc...) si a borderourilor de plata, precum si diverse rapoarte.

Salarii:

Produsul ofera posibilitatea generarii declaratiilor la sanatate, pensii, somaj, itm si a statelor de plata, precum si fluturasi si alte rapoarte.

Abonamentele includ modificarile ulterioare, update online precum si suportul tehnic

Acum programul de instalare este pornit. Selectati directorul destinatie sau lasati-l neschimbat si apasati "Instaleaza"
Daca ati urmat pasii de mai sus inseamna ca ati instalat corect programele noastre de contabilitate, salarii sau gestiune a laptelui.
Va dorim utilizare placuta!
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Accept Software SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Accept Software SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Accept Software SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.