Direct la continutul paginii »

Oregano SRLOregano valorifica energia generata de dorinta fiecaruia dintre oamenii sai de a creste profesional.

Experinta de business am obtinut-o creind si dezvoltand una dintre cele mai importante retele de retail GSM din Romania: Dasimpex.

Pentru clienti, acest lucru implica solutii creative si preocuparea noastra pentru oferirea celei mai bune optiuni, generate fie de experienta proprie de business si instruirea permanenta, fie de partenerii nostri, la randul lor fiecare cu reputatie impecabila in domeniul propriu de activitate.

Experienta practica, alaturi de crearea si conducerea business-urilor din portofoliul Oregano, ne dau increderea ca putem crea si dezvolta si alte afaceri valoroase si putem oferi cele mai potrivite solutii clientilor nostri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Oregano SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Oregano SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Oregano SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.587