Direct la continutul paginii »

Davex Service SRLVom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra.

Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: service pentru tehnica de calcul, reparatii PC, imprimante. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.

Infiintata in anul 2005, Davex Services S.R.L. este situata in Bucuresti.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Davex Service SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Davex Service SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Davex Service SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.644