Direct la continutul paginii »

A.m.g. Comservice SRLTehnicienii departamentului de service sunt calificati de catre brandurile mai sus mentionate , iar experienta si beneficiarii traditionali , ii recomanda pentru acvtivitatea pe care o intreprind .

SC A.M.G. COMSERVICE SRL este o societate cu capital integral privat , infiintata in anul 1996 , avand ca principal obiect de activitate " service echipamente birotica , vanzare echipamente birotica si IT, " .

Societatea are implementat , sistemul de management al calitatii ISO9001/2001 , iar mentinerea si imbunatatirea continua a acestuia se dovedeste a fi un succes ; iar toate acestea numai pentru calitatea si o satisfacerea cat mai mare a clientilor nostrii !Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale A.m.g. Comservice SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre A.m.g. Comservice SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii A.m.g. Comservice SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.123Produse

    1. 2