Direct la continutul paginii »

Alltrom SRLIstoria JVC incepe in anul 1926 cand unul dintre fondatorii companiei, doctorul Takayanagi, pentru prima oara in lume a creat cu ajutorul tubului catodic imaginea literei "I" din alfabetul japonez.

De la infiintarea sa si pana acum JVC a devenit etalonul calitatii tehnicii profesioniste cat si celei destinate utilizatorilor simpli.


In toti acesti ani compania a fost sponsorul si patronul desfasurarii unor evenimente printre care se numara Festivalul International de Jazz (JVC International Jazz Festival) si Campionatul Mondial si European de fotbal.

Odata cu lansarea seriei GR-DVP1 si GR-DVP-3 JVC devine din nou castigatoarea in categoria "Cea mai mica si usoara camera video digitala din lume". Totodata incepe productia seriei de camere video GR-DV200 si GR-1800 de 1,92 Megapixel UXGA - cea mai inalta calitate a imaginei video digitale din lumeContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alltrom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Alltrom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alltrom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.