Direct la continutul paginii »

Multiservice Trading International SRLDistributia produselor comercializate de compania noastra se poate realiza prin mijloace proprii, transportul pentru livrarea produselor la beneficiar fiind gratuit in localitatea Bucuresti. In afara localitatii Bucuresti livrarea produselor se efectueaza contracost.

Reteaua de distributie a companiei MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL este sustinuta de o infrastructura bine organizata la punctual de lucru din Str. Otesani Nr 25, Sector 2 , Bucuresti.

MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL este o companie cu capital integral romanesc infiintata in anul 1996, avand ca obiect principal de activitate distributia de echipamente de birotica,service specializat pentru echipamentele distribuite, reumplerea de cartuse inkjet si laserjet pentru orice tip si marca de copiatoare, faxuri si imprimante.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Multiservice Trading International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Multiservice Trading International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Multiservice Trading International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.788