Direct la continutul paginii »

M.t.s. Complet Consulting SRLMTS Complet Consulting a fost infiintata in 2004, de Traian Maicanescu. Acesta a ocupat toate pozitiile necesare unei cat mai bune intelegeri a administrarii de retele, de la operator calculator pina la I.T.

MTS Complet Consulting ofera servicii I.T. profesionale in Bucuresti si zonele limitrofe dar si pe intreg teritoriul Romaniei, pe baza unor discutii prealabile si fara a face vreun compromis care sa dauneze calitatii serviciilor prestate.

Echipa MTS Complet Consulting este alcatuita din specialisti IT cu experienta de peste 10 ani in domeniul informaticii, al proiectelor IT, retelistica, depanare hardware si implementare software, securitatea datelor si a retelelor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale M.t.s. Complet Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre M.t.s. Complet Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii M.t.s. Complet Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.775