Direct la continutul paginii »

X Service Production SRLIn prezent, SC X SERVICE PRODUCTION SRL desfasoara activitati de intretinere si service echipamente in Bucuresti si in judetele limitrofe acestuia (Calarasi, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Prahova, Teleorman).

Avand o experienta de peste 15 ani in domeniul service-ului de echipamente bancare si echipamente de birou, societatea noastra ofera servicii de intretinere si service specializate, atat pe baza de abonament lunar, cat si la cerere.

Portofoliul nostru de clienti include companii din domeniile Bancar, Administratie Publica, Juridic, Financiar-Contabil, Medical, Industrial, Retail etc.

Departamentul tehnic al societatii noastre este format din personal calificat, cu o vasta experienta in domeniu, capabil sa raspunda intr-un mod dinamic tuturor solicitarilor si exigentelor clientilor nostri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale X Service Production SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre X Service Production SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii X Service Production SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.679