Direct la continutul paginii »

Fairsoft SRLFairSoft este o companie fondata in anul 2004 pentru a furniza solutii de proiectare asistate de calculator.

Bricscad® V12 este cea mai inovativă lansare a noastră de până acum. Oferă Modelare Directă în .dwg nativ - nu este nevoie de conversie - şi puteţi adăuga contrângeri 3D medalului având control absolut asupra acestuia.

Una dintre cele mai mari companii din oraşul Buzău a ales Bricscad V9!

S.C. BETA S.A. este o compane de marcă din rândul fabricanţilor de utilaje destinate diferitelor domenii ale industriei, dintre care: industria chimică, petrochimică şi rafinării, industria alimentară şi protecţia mediului.

Compania noastra doreste ca si dumneavoastra sa beneficiati de avantajele utilizarii celor mai performante produse software la un pret minim. FairSoft este reprezentatul pentru România al companiei belgiene Bricsys.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fairsoft SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Fairsoft SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fairsoft SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.630