Direct la continutul paginii »

Softcenter SRLBine ai venit la Softcenter. Firma noastră este prezentă în România din anul 2004. In două ani de lucru am primit recunoaşteri de la firme din România, cât şi din străinătate. Am dobândit a fi o firmă puternică, dinamică care câstiga segmenţi de piaţă. Echipa noastă este formată din profesionişti, care lucrează cu tehnologii de ultimă generaţie.

Gama noastă de servicii este completă: dezvoltăm software la cereri, oferim găzduire de pagini web la cel mai bun preţ, cât şi design de pagini, re-design.

Vă stăm la dispoziţie, ne puteţi contacta telefonic sau prin mail. Răspundem la cererea dumneavoastră in cel mai scurt timp posibil.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Softcenter SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Softcenter SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Softcenter SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.468