Direct la continutul paginii »

Eurotraining SRLŞcoala este autorizată C.N.F.P.A. (Consiliul National de Formare Profesională a Adulţilor) fapt ce conferă cursurilor autorizate posibilitatea eliberării de diplome (de calificare sau absolvire) cu antetul Ministerului Muncii Solidaritatii Sociale şi Familiei şi a Ministerului Educatiei Cercetarii si Tineretului.

Activităţile Scolii Eurotraining vizează generarea de programe de formare prin identificarea permanentă a nevoilor de pe piaţă, dezvoltând reţele, programe de studii şi de instruire, atât pentru organizaţii cât şi pentru persoane fizice. Scoala de Meserii Eurotraining este un partener de nădejde pentru companiile si societăţile din Banat deoarece a stabilit o cale de dialog si o legătură între angajaţi, viitori angajaţi şi companii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Eurotraining SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Eurotraining SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eurotraining SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Eurotraining SRL


18.171