Direct la continutul paginii »

Programarea Succesului SRLProgramarea Succesului SRL, ofera servicii profesionale si personalizate, atat pentru persoane fizice cat si juridice de pretutindeni. Nu conteaza din ce oras sau din ce tara esti, intrucat putem lucra si de la distanta, folosind metode moderne [Skype sau teleconferinte].

Ca si zona de expertiza, va putem ajuta in 3 sectiuni de servicii:
1. Servicii Speciale (sectiune top-business: negocieri contracte, speaker motivational, solutionarea conflictelor in organizatii, cresterea performantelor echipei, atingerea zonei de excelenta)
2. Coaching (Life Coaching si Business Coaching)
3. Training (Programarea Succesului, Comunicare in Afaceri, Leadership, Team Building, Legea Atractiei)Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Programarea Succesului SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Programarea Succesului SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Programarea Succesului SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Programarea Succesului SRL


18.625