Direct la continutul paginii »

Gradinita cu program prelungit HelenGradinita Helen este cea mai veche gradinita cu predare in limba engleza din Cluj (din 1984). Gradinita particulara cu program prelungit din Cluj-Napoca, cu predare in limbile engleza si germana, este autorizata din anul 2000 si acreditata din 2007.

Urmarim stimularea increderii in sine a prescolarului cat si asimilarea deprinderilor, abilitatilor si achizitiilor academice necesare integrarii in scoala si viata. La baza activitatii noastre se afla o experienta indelungata si multa daruire. Proiectele realizate de educatoarele noastre inventive sunt incununate prin serbari si concursuri.

Gradinita Helen functioneaza intr-un spatiu generos intr-o zona linistita si pitoreasca.

Copiii pot fi inscrisi in gradinita incepand cu varsta de 2 ani.

Activitati educative: In cadrul gradinitei activitatile pe domenii experientiale sunt planificate fie ca activitati de sine statatoare, respectiv pe discipline, fie ca activitati integrate.

Activitati extrascolare: karate, balet, pian, inot

Activitati optionale: kinetoterapie, dans modern, learn English through music

Dotari: 4 sali de grupa, o sala de mese, sala de dans, sala de gimnastica, cabinet metodic, izolator, birou director, vestiar si 4 grupuri sanitare.
Mobilier adecvat copiilor: masute, scaunele, paturi rabatabile, jucarii diverse, calculatoare, dvd playere, casetofoane, video proiector, imprimanta laser, televizoare

Sloganul unitatii noastre "Always say I try, never say I can't" subliniaza preocuparea cadrelor didactice de a-i ajuta pe copii sa dobandeasca incredere in ei insisi.
- Gradinita noastra este familia noastra. Sigla gradinitei sugereaza acest lucru, avand reprezentata o casuta. Caldura si dragostea cu care sunt inconjurati copiii creaza un climat familial.
- Activitatile desfasurate sunt adaptate particularitatilor individuale si de varsta ale fiecarui copil, alocandu-se timp pentru cunoasterea personalitatii fiecaruia.
- Se acorda o atentie deosebita insusirii deprinderilor de asertivitate, comunicare, luarea deciziilor, relationarea în grupa.
- Ne preocupa dezvoltarea sentimentului de toleranta, acceptare, rabdare, spirit de echipa, acceptarea insuccesului prin jocuri distractive sau de rol.
- Serbarile noastre, prezentate in limba engleza sunt o incununare a profesionalismului, experientei si tenacitatii noastre avand o reala valoare educationala si sociala. Ele sunt inregistrate, fiind dovezi ale efortului nostru, promovand valorile unitatii noastre.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gradinita cu program prelungit Helen se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Gradinita cu program prelungit Helen in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gradinita cu program prelungit Helen, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Gradinita cu program prelungit  Helen


23.027