Direct la continutul paginii »

Rosca Metaxa Lacramioara PFA
”Eliberare, usi deschise, noi oportunitati…cam asa as descrie eu cunoasterea limbii Engleze.
Cum se poate ajunge acolo va invitam sa descoperiti singuri asistand GRATUIT la o ora de curs.”
Lacramioara Nechifor, Profesor


Buna ziua! Stimata Doamna, Domnisoara,
Buna ziua! Stimate Domn!
Felicitari pentru hotararea de a invata limba Engleza!
Dincolo de motivatia Dumneavoastra personala (calatorii, obtinerea unei slujbe mai bine platite, studii, dezvoltarea unei afaceri s.a.), invatand limba Engleza veti pasi treptat intr-o lume noua, cu posibilitati extraordinare de comunicare si informare.Bun venit, asadar, in aceasta noua lume!
Cursurile noastre sunt organizate in jurul a trei principii:
A. Accentul este pus pe conversatie;
B. Gramatica este redusa la esential;
C. Grupele de studiu au maxim 12 cursanti;
Avem permanent in derulare cursuri organizate pe 4 grupe – incepatori, preintermediari, mediu, avansati. Persoanele care se inscriu la cursurile noastre se pot alatura imediat uneia dintre grupele mentionate, functie de nivelul de studiu care este testat gratuit. Trecerea de la o grupa la alta se face in momentul in care nivelul de pregatire al cursantului depaseste nivelul grupei din care acesta face parte.
Orele contractate (30-90) pot fi urmate la oricare dintre grupe; de exemplu, dupa 15 ore in cadrul grupei de nivel preintermediar se poate trece la grupa de nivel mediu unde vor fi efectuate orele ramase.
Evidenta orelor se tine intr-un sistem condica in care se scad din orele contractate doar orele urmate efectiv.
Astfel organizat, sistemul va permite:
1. Sa evoluati in ritm propriu; trecerea de la o grupa la alta nu depinde de un calendar al grupei, ci doar de felul in care dumneavoastra personal va implicati. Puteti munci mult la curs si acasa (si la serviciu:) si sa treceti rapid de la o grupa la alta, sau dimpotriva, puteti prefera un ritm mai lent. Un exemplu concret ar fi situatia in care dupa doar 15 ore de studiu (1 luna) la grupa de incepatori, treceti la nivelul urmator, cel de preintermediari, fiindca ati studiat mult acasa; suportul de curs creatie proprie insotit de cd-ul audio cu pronuntia cuvintelor va permite acest lucru.
2. Sa lipsiti de la cursuri (doar cand e “musai”) fara sa constatati ca timpul s-a scurs si odata cu el sansa dumneavoastra de a participa la lectii. Se “ponteaza” doar orele la care participati efectiv.
3. Sa “accelerati” daca situatia personala o cere, si sa cresteti ritmul normal de 2 sedinte a cate 2 ore pe satamana;
In cei 15 ani de experienta in predarea limbii engleze ne-am adaptat si imbunatatit permanent metodele de instruire , astfel incat Dumneavoastra puteti conta pe noi pentru rezultatele pe care le doriti.
Foarte multi dintre fostii nostri cursanti ne recomanda cu caldura celor din jur, si acest lucru ne bucura si ne obliga in acelasi timp. Speram ca intr-o zi si Dumneavoastra veti fi ca si ei, multumit(a) ca ati gasit un loc in care puteti invata sau va puteti perfectiona cunostintele de limba Engleza.
Asa cum am mentionat, cursurile ABC pun accent pe conversatie.
Cum reusim acest lucru?
In primul rand, lucram cu grupe mici de studiu- maxim 12 persoane. Astfel, in fiecare ora de curs, fiecare cursant reuseste sa vorbeasca.
In al doilea rand, atunci cand invatam gramatica sau notiuni de vocabular, folosim metode care implica intotdeauna exprimare orala.
Nu in ultimul rand, atmosfera de studiu este deschisa, prietenoasa, usor informala. Oameni care si-au dorit “un simplu curs de Engleza” au sfarsit prin a gasi amici, interese comune, oameni cu pasiuni asemanatoare cu ale lor.
Va asteptam!

Engleza ABC Brasov
Lacramioara Nechifor PFA
Brasov, Str Sf. Ioan 22
Program inscrieri:
Luni- Vineri 17.30- 19.30
 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rosca Metaxa Lacramioara PFA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Rosca Metaxa Lacramioara PFA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rosca Metaxa Lacramioara PFA , care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

19.352