Direct la continutul paginii »

ASEBUSS - Institutul de Administrare a Afacerilor din Mun. BucurestiASEBUSS organizeaza programul Executive MBA in parteneriat cu Kennesaw State University (KSU), Atlanta- Georgia, SUA, clasata in TOP 25 programe Executive MBA din Statele Unite conform clasamentului CEO Magazine din august 2009.

Aceasta recunoastere din partea unei publicatii economice de prestigiu confirma reputatia Kennesaw - o universitate care pune accent pe educatia globala, pe inovatie, parteneriate si programe diverse in diferite regiuni. Kennesaw State University detine cea mai valoroasa acreditare internationala, din partea AACSB.

Programul nostru EMBA este organizat în sistem part-time pe o perioadă de doi ani, cu un orar flexibil care permite menţinerea şi îndeplinirea cu succes a responsabilitatilor manageriale sau antreprenoriale in paralel.

Cursurile se desfăşoară o dată pe săptămână, alternativ vinerea şi sâmbăta. Programul începe în septembrie şi se încheie în iunie în fiecare an academic, iar la final cursantii pregatesc o lucrare de disertaţie pe un caz real din compania lor.

EMBA-ul include două sesiuni rezidenţiale în afara Bucureştiului si o săptămână rezidenţială internaţională in Atlanta. Toti studentii participa intr-un weekend de orientare de două zile la sediul nostru la începutul programului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale ASEBUSS - Institutul de Administrare a Afacerilor din Mun. Bucuresti se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre ASEBUSS - Institutul de Administrare a Afacerilor din Mun. Bucuresti in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii ASEBUSS - Institutul de Administrare a Afacerilor din Mun. Bucuresti, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
ASEBUSS - Institutul de Administrare a Afacerilor din Mun. Bucuresti


18.597