Direct la continutul paginii »

AUTO SOFERUL VIP SRLCentrul FunnyPcWorld – Cursuri Iasi

Deoarece traim intr-o lume in care nu ne mai putem descurca fara calculatoare, ne-am gandit sa o transformam intr-o lume amuzanta a calculatoarelor prin desfasurarea de cursuri cu ajutorul calculatorului. Asa am luat nastere noi, cei care functionam sub denumirea de FunnyPcWorld, centrul in care invatarea intr-un mod amuzant si cu ajutorul tehnicii de calcul reprezinta tehnicile noastre principale de lucru.
Va invitam asadar la sediul nostru pentru a va alege unul din cursurile de perfectionare si specializare pe care vi le punem la dispozitie si pentru a incerca un nou mod de invatare.

Din gama IT va oferim cursuri de Grafica – Adobe Photoshop si Corel Draw, cursuri de Web Design, cursuri de Utilizarea calculatorului pentru incepatori, cursuri de Programare C++, cursuri de Utilizare Windows si Office, cursuri de Office avansat, pentru mediul de afaceri, cursuri de Utilizare PC pentru varsta a treia si un seminar cu o tema importanta pentru parinti Control Parental pentru PC toate destinate adultilor si Utilizare PC pentru Copii (9-12 ani), Web Design pentru tineri(13-17 ani), Grafica pentru tineri(13-17 ani) destinate copiilor si tinerilor.

Din gama Limbi Straine va oferim cursuri generale de Engleza, cursuri de Germana, cursuri de Italiana, cursuri de Franceza si cursuri de Spaniola si o gama larga de cursuri de Engleza pentru categorii profesionale cat si cursuri de Engleza pentru copii si tineri predate intr-un mod distractiv si captivant.

Din gama cursurilor generale va oferim cursuri de Asistent Manager destinate tuturor celor care doresc sa isi construiasca o cariera in acest domeniu, cursuri de Stiinte juridice pentru oamenii de afaceri si cursuri de contabilitate.

Suntem prima firma din Iasi in care procesul de invatare este sustinut de tehnica de calcul.

In cadrul cursurilor de limbi straine veti invata foarte usor cuvintele deoarece acestea vor fi asociate cu imagini proiectate cu ajutorul videoproiectorului, veti invata sa intelegeti diferite accente ale limbii pe care o studiati deoarece veti asculta materiale audio realizate de diferite persoane vorbitoare ale limbii respective, veti viziona materiale video cu diferite situatii pentru a deprinde limbajul specific pentru restaurant, biblioteca, mijloace de transport, aeroport, institutii publice, discutii de afaceri, institutii medicale, etc.

In cadrul cursurilor din gama IT fiecare cursant beneficiaza de o statie de lucru cu toate softurile necesare disponibile pe care poate exersa tot ceea ce este prezentat in cadrul cursului. Aplicatiile practice sunt explicate si executate de catre formator pe statia principala si sunt vizibile pe videoproiector astfel incat cursantii sa inteleaga usor si sa poata executa usor fiecare exercitiu. Se pune accent pe lucrul individual si pe aplicatiile practice care sa ajute cursantii in aprofundarea cunostintelor.

In cadrul cursului de Asistent manager veti invata cum sa folositi tehnica de calcul uzuala intr-o companie, sa folositi softuri necesare in aceasta activitate, sa utilizati o imprimanta, un xerox, un fax, un scanner, etc.

In cadrul cursurilor de Stiinte juridice pentru afaceri veti invata notiuni de legislatie necesare oricarei persoane care infiinteaza o societate comerciala si administreaza o societate, notiuni despre legatura cu Oficiul pentru Registrul Comertului, legatura cu Administratia financiara, notiuni de contabilitate primara pentru a intelege functionarea din punct de vedere contabil a societatii, notiuni de resurse umane si legatura cu ITM, AJOFM, Casa de Pensii, Casa nationala a Asigurarilor de Sanatate si ce greseli sa evitati pentru a nu lua amenzi din necunostinta de cauza.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale AUTO SOFERUL VIP SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre AUTO SOFERUL VIP SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii AUTO SOFERUL VIP SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.