Direct la continutul paginii »

ACS VIITORUL BUCURESTIScoala privata de baschet pentru copii, Baschet Club A.C.S. Viitorul Bucuresti. Face inscieri pentru baieti si fete cu varste intre 6 si 15 ani la babybaschet si minibaschet.

Antrenamentele se vor efectua sub indrumarea domnului profesor Vasile Alexandru, a doamnei Vasile Cecilia, antrenor pentru echipele de fete si a domnului Barbu Ionut, antrenor pentru grupa de initiere.

Localizare:Fizicienilor, Ambrozie, Dristor, Salajan, Vitan, Grigorescu,sector 3, Baschet copii bucuresti,scoala de baschet bucuresti,scoala privata de baschet sector 3,club de baschet dristor,club privat sector 3 bucuresti, scoala de baschet pentru copii bucuresti,club de baschet pentru copii sector 3, babybaschet,minibaschet,dristor,Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale ACS VIITORUL BUCURESTI se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre ACS VIITORUL BUCURESTI in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii ACS VIITORUL BUCURESTI, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
ACS VIITORUL BUCURESTI


18.769Produse

    1. 2