Direct la continutul paginii »

Z Builders SRLCentru educational ce ofera cursuri pentru copii si adulti prin metode dinamice si inovatoare si folosind cea mai performanta tehnologie a momentului:smart board multitouch seria 800 cu functii multiple,inclusiv de reprezentare tridimensionala,un produs SMART technologies.

Cursurile se adreseaza unei largi categorii de domenii:toate limbile straine in grupuri mici de studiu(maxim 8 cursanti) sau sub forma sedintelor individuale,informatica,arte,training pentru copii(public speaking,leaderschip,inteligenta emotionala etc),pregatire pentru toate examenele cu recunoastere internationala(examene Cambridge etc),matematica,limba romana,toate disciplinele scolare si meditatii in tot Bucurestiul.

Parteneriatul pe care il avem cu British Council permite sustinerea tuturor examenelor Cambridge la sediul nostru.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Z Builders SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Z Builders SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Z Builders SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Z Builders SRL


21.389Produse

    1. 2