Direct la continutul paginii »

SIBEX-SIBIU STOCK EXCHANGE SASibiu Stock Exchange (SIBEX) a fost infiintata in 1994 avand ca obiect initial de activitate intermedierea de marfuri, iar din 1997 s-a concentrat pe dezvoltarea si administrarea pietelor de instrumente financiare de tipul valorilor mobiliare si produselor derivate.

Ca si activitati conexe administrarii pietelor de instrumente financiare, SIBEX deruleaza programe de instruire a specialistilor pe piata de capital, fiind autorizata ca Organism de Formare Profesionala de catre Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) si Furnizor de Formare Profesionala pentru calificarea Broker de catre Comisia Nationala de Fomare Profesionala a Adultilor (CNFPA).

Societate privata cu capital de 33,42 milioane lei, Sibex - Sibiu Stock Exchange este primul operator pe piata bursiera din Romania autorizat de CNVM. Initiator al pietei futures si options, Sibex este liderul pietei romanesti a instrumentelor financiare derivate.

Primele produse financiare lansate in 1997 au fost contractele futures. Au urmat optiunile pe contracte futures in 1999, contractele financiare pentru diferenta (CFD) in 2009 , actiuni in 2010 si optiuni binare in 2011 .

Inovatia continua a echipei noastre ia nastere din experienta celor peste 16 ani in domeniu, fiind vizibila in produsele si serviciile accesibile investitorilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale SIBEX-SIBIU STOCK EXCHANGE SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre SIBEX-SIBIU STOCK EXCHANGE SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii SIBEX-SIBIU STOCK EXCHANGE SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.