Direct la continutul paginii »

Asociatia Rotaract Club TEAMCu mai mult de 7.000 de cluburi Rotaract in 163 de tari si zone geografice, Rotaract a devenit un fenomen in intreaga lume.

Prin programul Rotaract, tinerii adulti nu isi dezvolta doar cunoastintele si abilitatile, dar totodata ei se adreseaza nevoilor fizice si psihice ale comunitatii, in timp ce promoveaza intelegerea internationala si pacea intr-un cadru de prietenie si servicii.

Rotaract TEAM Baia Mare realizeaza proiecte atat la nivelul comunitatii locale cat si a celei internationale prin parteneriate cu celelalte cluburi Rotaract si Rotary din toata lumea.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Asociatia Rotaract Club TEAM se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Asociatia Rotaract Club TEAM in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Asociatia Rotaract Club TEAM, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Asociatia Rotaract Club TEAM


21.578