Direct la continutul paginii »

Atelierele Ilbah SRLAtelierele Ilbah organizeaza in Ploiesti cursuri de calificare si perfectionare la preturi foarte avantajoase.
Plata se poate face si in rate!

Atelierele ILBAH organizeaza si training-uri,workshop-uri sau conferinte. Incercam sa oferim cadrul complet pentru dezvoltarea personala chiar daca este vorba despre programe de Team Building, de metode de petrecere a timpului liber sau workshop-uri ce va stimuleaza imaginatia si creativitatea.

Certificatele de calificare/ absolvire eliberate sunt emise de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei si au recunoastere nationala si europeana.

Va asteptam la noi !Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Atelierele Ilbah SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Atelierele Ilbah SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Atelierele Ilbah SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Atelierele Ilbah SRL


18.696