Direct la continutul paginii »

Tempera Advertising SRL
Tempera Advertising va ofera o gama complexa de servicii si produse pentru industria publicitara, de la concept si creatie pana la realizarea efectiva a diverselor elemente publicitare ( Carti de vizita, Flyere, timbru sec, print digital, mape de prezentare, promotionale, print indoor, print outdoor, sisteme de afisaj si standuri pentru brosuri, obiecte promotionale diverse, etc.).

Tempera este un concept dezvoltat in timp si se bazeaza pe o indelungata experienta in domeniu a echipei fondatoare.

Lucram exclusiv cu echipamente noi, de ultima generatie si cu cele mai bune materiale.

Modul nostru de lucru este flexibil, fiind permament la dispozitia clientilor nostri.

Pe langa calitatea lucrarilor, am devenit recunoscuti pentru promptitudine, seriozitate si nu in ultimul rand pentru preturile foarte competitive.

Fiind producatori si importatori directi, reusim sa oferim maximum de calitate la cel mai bun pret.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tempera Advertising SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tempera Advertising SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tempera Advertising SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.041