Direct la continutul paginii »

Carst SRLCarst S.R.L.- firma activa din 1998 in Petrosani (Petrila)- jud. Hunedoara avand ca activitate principala productia de echipamente serigrafice, respectiv productie publicitara si stampile ofera pe piata de profil produse de conceptie proprie la un raport calitate/pret imbatabil.

Ne adresam tuturor celor care stiu, sau vor sa afle, ca se pot face multe lucruri de calitate si cu costuri reduse; firmele active in activitati de inscriptionari/personalizari materiale textile, articole de reclama-protocol-cadouri, productie publicitara etc. isi vor gasi cu siguranta un aliat de incredere in noi.

Cu o echipa relativ restransa numeric, dar cu initiativa, entuziasm si idei inovatoare, scopul nostru principal este sa oferim o gama de echipamente serigrafice originale la preturi cat mai accesibile, in variante constructive care sa permita abordarea cat mai multor aplicatii specifice.


Oferim deasemenea initiere practica, garantie si suport tehnic permanent astfel ca cei aflati la inceput de drum in domeniu vor gasi ceea ce au nevoie pentru demararea unei afaceri rentabile, plina de perspective.

Suntem preocupati in permanenta de imbunatatirea continua a calitatii produselor noastre si oferim deplina transparenta in relatia cu clientii nostrii.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Carst SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Carst SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Carst SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.736Produse

    1. 2