Direct la continutul paginii »

United Print SRLCe facem: obiectul de activitate al firmei este productia publicitara si include: tipar digital si offset, creatie materiale publicitare si semnalistica, servicii complete de personalizare, obiecte promotionale, sisteme de expunere.

Avantaje: rapiditate in executie, flexibilitate, permanenta comunicare cu clientul, experienta in publicitate, livrare la sediul clientului.


Misiune: Ne propunem ca prin lucrarile pe care le efectuam sa contibuim la dezvoltarea afacerii clientilor nostril prin promovarea imaginii si a produselor lor.

Asiguram o gama completa de servicii de la conceptie design creativ la material tiparit de inalta calitate.
-afise
-agende
-bloc notes
-brosuri
-carti de vizita
-calendare
-cataloage...Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale United Print SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre United Print SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii United Print SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.013