Direct la continutul paginii »

Elto SRL



Suntem pe piaţa tipãriturilor din anul 1993, perioadã în care am avut o evoluţie ascendentã, bazatã pe dezvoltarea progresivã şi corelatã cu evoluţia nevoilor pieţei.

Pasiunea pentru graficã, conştienţi fiind de rolul esenţial pe care îl are eticheta în promovarea produsului, ne-a canalizat acţiunile spre dotarea cu echipamente performante, care acoperã tot fluxul de fabricatie, concomitent cu pregãtirea profesionalã continuã şi aboradarea curajoasã a ultimelor tendinţe ce privesc domeniul proiectãrii şi producerii etichetelor de produs personalizate.

Astfel am dobândit o bogatã experienţã în domeniul proiectãrii şi producerii etichetelor simple sau autoadezive în coalã şi în rolã, pentru diverse aplicaţii, pe diverse materiale cum ar fi:
- hârtii şi cartoane cretate, necretate sau direct termice;
-materiale filmice transparente sau opace (PP, PE, PVC, etc.);
- materiale metalizate;
- materiale multistrat, etc.



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Elto SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Elto SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Elto SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.688