Direct la continutul paginii »

S.C. Telegraf Print S.R.L.Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul distributiei de produse de papetarie, birotica, articole scolare, materiale de curatenie si intretinere, Telegraf Print are ca principal obiectiv asigurarea unei solutii complete pentru necesitatile de zi cu zi ale unei companii.

In atelierul propriu, Telegraf Print realizeaza inscriptionari de obiecte promotionale prin tampografiere si tiparire de formulare tipizate, registre, notes-uri, carti de vizita, antete, etichete.


Sediul firmei: Str. Cultul Patriei, nr.16, sect.BucurestiContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale S.C. Telegraf Print S.R.L. se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre S.C. Telegraf Print S.R.L. in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii S.C. Telegraf Print S.R.L., care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.184