Direct la continutul paginii »

Editura Meronia SRLEditura MERONIA a fost fondată în 1994, având drept principal obiectiv publicarea de lucrări enciclopedice şi de referinţă menite să umple un gol în cultura românească, săracă şi astăzi în asemenea instrumente de lucru esenţiale.

Rigoarea informaţiei, asigurată de autori de prestigiu, cu experienţă în enciclopedistică, acurateţea redactării, calitatea execuţiei tipografice, consecvent urmărite, au impus titlurile editurii pe piaţa de carte românească. Enciclopedia statelor lumii, ajunsă în prezent la a 10-a ediţie, constituie o carte de vizită a editurii unanim recunoscută.

Lucrări de referinţă despre România în limbi de circulaţie mondială, menite a contribui la prezentarea peste hotare a realităţilor româneşti, într-un format modern, accesibil cititorului străin (lucrări cu structură enciclopedică bogat ilustrate, lucrări de istorie, lucrări tip "Directory", pliante etc.)Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Editura Meronia SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Editura Meronia SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Editura Meronia SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.638