Direct la continutul paginii »

Edbal Consult SRLEdbal Consult va ofera solutii si asistenta profesionala pentru implementarea sistemelor de management, in conformitate cu standardele de referinta, in vederea construirii unei organizatii mai valoroase, axate pe calitate si cresterea increderii partenerilor de afaceri.

Succesul activitatii de consultanta este sustinut si garantat de experienta bogata ca si consultant si auditor al personalului, pentru sistemele de management, fapt confirmat prin numarul firmelor certificate, la care am asigurat consultanta.

Managementul înseamna desfasurarea urmatoarelor activitati: prevedere, organizare, directionare, coordonare si control.

Personalul firmei este constituit din specialisti in managementul calitatii, mediului, sanatatii & securitatii ocupationale si al sigurantei alimentare, avand la baza o experienta în toate compartimentele unei firme: începând de la cercetare, proiectare, tehnic, productie, marketing.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Edbal Consult SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Edbal Consult SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Edbal Consult SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.520