Direct la continutul paginii »

Sferamun SRLVenim in sprijinul companiilor din Arad, pentru a le oferi un parteneriat solid si perfect adaptat conditiilor legislative , privind relatia cu angajatii.

Compania noastra va pune la dispozitie, intocmeste si transmite documentele necesare in relatia cu angajatii dumneavostra, asigurandu-va de corectitudinea si permanenta actualizarea acestora in conformitate cu noile modificari legislative Codul muncii.

ormate specifice la incetarea contractului de munca in functie de motivele incetarii acestuia
- calculul vechimii in munca si informarea angajatilor cu drept de pensionare
- eliberarea adeverintelor de angajare, salarizare pentru diferite destinatii
- intocmirea si transmiterea registrului de evidenta al salariatilor (REVISAL)

Suntem permanent alaturi de partenerii nostri inca de la baza construirii relatiei cu viitorii angajati, oferind in etapa premergatoare angajarii servicii de recrutare si selectia a personalului, iar ulterior servicii complete de administrare a personalului, consultanta in legislatia muncii, testari psiho-profesionale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sferamun SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sferamun SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sferamun SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.823