Direct la continutul paginii »

Integra Hr SRLExperienta ne-a aratat ca drumul spre succes este deschis de o echipa puternica. Mai mult decat atat, misiunea noastra de a aduce un plus de valoare companiilor colaboratorilor nostri ne-a facut sa crestem nivelul asteptarilor pentru intreaga echipa.


Ne propunem ca partenerii nostri sa ajunga printre cele mai cautate companii pe piata fortei de munca, indiferent de numarul de angajati, datorita modului in care isi motiveaza personalul si isi identifica si apreciaza talentele in randul angajatilor.

Cunostintele aprofundate si experienta vasta in toate ariile domeniului resurselor umane sunt instrumentele noastre in crearea unor servicii de calitate.

raspunzand nevoilor existente pe piata fortei de munca, am dezvoltat servicii si pentru persoanele care doresc sa isi cunoasca mai bine punctele tari si slabe sau doresc sa se specializeze in domeniul resurselor umane.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Integra Hr SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Integra Hr SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Integra Hr SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.288