Direct la continutul paginii »

Icepworld International Hospitality Management SRLICEP World este o organizatie pentru tineret internationala, care activeaza in domeniul cultural exchange de peste 20 ani in mai multe tari.

ICEP este partenerul mereu aproape de tine, care te scoate din cotidian, care te impinge spre experiente noi si te incurajeaza sa iti traiesti viata din plin.

ICEP si-a facut prezenta pe piata din Romania in 2003, ca agentie de recrutare de personal. ACREDITATA de MINISTERUL MUNCII prin Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti (DOVADA 292), ICEP intermediaza contracte individuale de munca si contracte de training pentru diferite pozitii sezoniere sau permanente in strainatate.

De ce să alegi ICEP WORLD - un specialist în domeniu:

te informăm despre posibilitatile de muncă, carieră, studii existente pe piață;
te sfătuim ce program de muncă sau studii ți s-ar potrivi;
te ajutăm să îți faci dosarul de angajare conform legislației țării unde te angajezi;
te sprijinim în obținerea documentelor de călătorie (permis de muncă, viză, etc.) și îți facem itinerarul (variantele cele mai avantajoase de transport);
te sprijinim, îți oferim asistență pe tot parcursul șederii tale în străinătate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Icepworld International Hospitality Management SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Icepworld International Hospitality Management SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Icepworld International Hospitality Management SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.754