Direct la continutul paginii »

Pc Planet SRLConstientizand ca un client se atrage prin promisiuni, dar se pastreaza prin satisfacerea continua a exigentelor, PC Planet prin partenerul sau iTelecom lucreaza permanent la imbunatarirea calitatii serviciilor oferite cat si a securitatii si stabilitatii relatiilor profesionale.

In prezent, in calitate de partener al GTSCE, Level3 si NTT, iTelecom ofera servicii de acces internet de mare capacitate, pentru calitatea serviciilor garantand prestigiul partenerilor alesi, atat pentru serviciul de IP International, cat si pentru echipamentele folosite in scopul sustinerii mediului de comunicatie.

La nivel national, avem parteneriate puternice cu cei mai importanti provideri. Printre acestia se regasesc RDS-RCS, UPC (Astral), Interlan, Romtelecom, GTS, Ines, Media Sat, iLink (Evolva Telecom), Newcom, Euroweb, Prime Telecom, Teletrans, Orange, Vodafone.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pc Planet SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pc Planet SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pc Planet SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.816