Direct la continutul paginii »

Novyjob SRLNOVY JOB vine atat in intampinarea companiilor care se afla in cautare de personal calificat sau necalificat in diferite sectoare de activitate, cat si in sprijinul candidatilor ce isi doresc un loc de munca adecvat competentelor si aptitudinilor profesionale.

Putem sa intelegem afacerea clientului, planurile lui de viitor, sa impartasim visele de succes ale candidatilor si stim cum sa punem toate acestea impreuna, astfel incat sa cream o relatie de munca fructuoasa, dinamica.

Acte necesare intocmirii dosarului:

Buletin identitate
Diplome si certificate de calificare
Carte de munca
Certificat de nastere
Certificat de casatorie (dupa caz)
Cazier-ORIGINAL
Adeverinta medic familie
Dosar cu sina
Curriculum VitaeContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Novyjob SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Novyjob SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Novyjob SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.