Direct la continutul paginii »

Business Management Solutions SRLBUSINESS MANGEMENT SOLUTIONS a luat fiinta ca urmare a cererii dumneavoastra de a lucra cu profesionisti care asigura o consultanta bazata pe realitate si dovezi obiective.

Personalul si colaboratorii nostri sunt persoane competente (absolventi de studii superioare si postuniversitare) si auditori calificati ca auditori de tetra parte.

Serviciile de consultanta realizate de BMS sunt dedicate sprijinirii clientilor ce doresc sa-si imbunatateasca performanta si competivitatea pe piata nationala si internationala in:

-actiunile de imbunatatire a performantelor, atat la nivelul organizatiei cat si la nivelul angajatilor
-eficientizarea activitatilor desfasurate
-facilitarea relatiei cu autoritatile, dn punct de vedere al cerintelor legale si de reglementare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Business Management Solutions SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Business Management Solutions SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Business Management Solutions SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.946