Direct la continutul paginii »

Didahia Severin SRL"Radio Lumina" este postul de radio creştin-ortodox al Episcopiei Severinului şi Strehaiei şi a fost înfiinţat din iniţiativa Prea Sfinţitului Părinte Nicodim, Episcopul Severinului şi Strehaiei.

Pe 23 aprilie 2005, de ziua Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruinţă - Ocrotitorul Severinului, s-au auzit pentru prima dată în eter programele acestui post de radio al Bisericii.

Prima emisie a fost transmisiunea, în direct, a Sfintei Liturghii arhiereşti de la Catedrala Episcopală din Drobeta Tunu Severin, săvârşită de un sobor de arhierei, din care au făcut parte ÎPS Teofan-Arhiepiscopul Craiovei, Mitropolitul Olteniei, ÎPS Andrei-Arhiepiscopul de Alba-Iulia, PS Nicodim-Episcopul Severinului şi Strehaiei.

PS Gurie Gorjeanul-Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Craiovei şi PS Petroniu Sălăjanul-Arhiereu Vicar al Episcopiei Oradiei şi Sălajului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Didahia Severin SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Didahia Severin SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Didahia Severin SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.682