Direct la continutul paginii »

Scolaro Promo SRLScolaro Promo S.R.L. Alba Iulia are ca obiect de activitate producţia mobilierului de grădină şi a umbrelelor, publicitare şi non-publicitare.

Firma îşi începe activitatea în România pe fondul unui sector publicitar şi de mobilier de grădină încă aproape inexistent, situaţie în care firma strânge majoritatea comenzilor de umbrele publicitare din România.

Umbrelele Scolaro, în baza imaginii formate de umbrelele publicitare, au câştigat teren şi în sectorul nepersonalizat, de terasă şi grădină, astfel că umbrelele noastre au invadat terasele, târgurile, grădinile, unde au făcut casă bună cu mobilierul de grădină din acelaşi lemn de frasin.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Scolaro Promo SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Scolaro Promo SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Scolaro Promo SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Scolaro Promo SRL


32.263